Halloween!

Tjaa! Idag är det halloween och jag funderar på om jag ska gå ut ikväll och säga bus eller godis.. Vi får se :) Tänkte att jag iaf skulle lägga upp lite halloween tips på vad man kan klä ut sig till :)

Och om ni vill vara Prinsessor:


Detta är bara några av många! Om ni vill leta efter fler tips såkan ni ju kolla på youtube och då rekommenterar jag michelle phan. Det är hon som har gjort alla dom här. Hoppas ni fick lite tips nu :) Ha det bra!
//Koshimoshi <3


LOOV! <3

Hejj! Jag vill bara säga att eftersom det är lov nu så kommer inte jag uppdatera alls lika mycket som jag gör annars bara så ni vet.. Det är därför det har varit rätt låg uppdatering ;)
Dagens fråga: Vad ska du/ni göra på lovet??
Själv ska jag inte göra så mycket mest vara hemma. Vi ska bara åka till vårat sommarställe och stänga inför vintern sen ska vi måla om och sånt typ..  Ha det bra så hörs vi kanske imon!
//Koshimoshi <3



Några gamla men fina bilder från we<3it <3


hakuna matataa<3

Dans idag :) Wihoooo!!!! Skönt att inte träna på dansen helatiden.. Nu är det övningar och dags att bli vigare!! :D Slänger in dagens låt.
Ha det bra! //Koshimoshi <3

Dansen klar! :)

Tjohooo! Nu är jag klar med dansuppvisningen eller vad man ska kalla det så nu är jag hemma. Har iofs varit hemma ett tag innan men jag behövde duscha och sånt så nu är jag helt klar! Det va otroligt mycket godis man fic där så just nu känner jag mig som en liten tjockis haha! Nu ska en kompis vara här och sen ska hon sova över :) !!!! yey ^^ . Har dans imon igen så aa.. men jag skriver mer sen chao!!
Oj va stor bilden blev!! Gammal bild men aja..
//Koshimoshi <3

Idol

Kollar på idol just nu.. Eller nu sitter jag ju vid datan men aja. Har dansgrejs imon så låg uppdatering men hinner kanske mobilblogga lite då och då vi får se.. ;) Dagen idag har vart bra jag vaknade fixade i årdning mig sen fem min innan jag skulle gå kom jag på att vi skulle fira halloween i skolan (vi gör alltid det typ) så då fick jag skynda mig att byta om, sminka mig (halloweensmink), packa ner lite mer smink och utklädningskläder i väskan och springa till bussen. Jag hann iaf :) Sen var jag i skolan och slutade runt ett som vanligt på fredagar. Sen gick jag hem tvättade av sminket åt lite mat och sen stack jag till dansen. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här, nyduschad och fräsh haha! Ha en bra helg så hörs vi!
//Koshimoshi <3
höst..



Källa: we<3it

Home

Dansen är slut nu så jag är påväg hem! det gick bra på dansen märkte bara att jag inte har stretchat så mycket så jag kommer typ inte ner i spagat :( aja vi hörs!
//koshimoshi<3


Dance

Sitter på bussen till dansen nu.
Fråga: brukar ni titta på idol?
Ha det bra //koshimoshi<3


Dagens låt

Haha idag i skolan hade vi en tidig halloween sak så många var utklädda. Det va as kul!
Dagens låt: Oh-Girls Generation


Hellooo

Helooo! Idag ska jag till skolan och jag slutar rätt tidigt så när jag kommer hem får ni nog dagens låt. Sen har jag dans och bloggar kanske efter det jag får se vad jag hinner. I helgen ska jag ha en dansuppvisning så låg uppdatering då i alla fall... Tyvärr. Men nu måste jag snart gå så vi hörs senare!
//Koshimoshi <3

I'm sorry

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket idag.. När jag kom hem var jag tvungen att äta och sen skulle jag duscha och nu ska jag sova. Hoppas att ni har stått ut iaf! Dagen idag har varit allmänt najs och jag hoppas att den har varit det för er med! Men nu måste jag sova är nämligen väldigt trött för det har vart så sena kvällar så vi hörs nog imon! Kram!

//Koshimoshi <3


To a friend

Hejhej bloggeeen! Idag har jag haft skola som vanligt men jag ska till en kompis och vara där ett tag så om jag inte uppdaterar beror det på det. Ha det bra!


No more

Kommer inte kunna uppdatera mera idag ska nämligen gå på en sak som kommer ta hela kvällen och nu ska jag äta och sen gå så hoppas ni får en fortsatt bra dag! <3
//Koshimoshi <3


Dagens låt <3

Dagens låt: Gee-Girls Generation

Älskar den!
//Koshimoshi <3

Älskar sånna här

HAHAHA
Älskar sånna här men gud va ont det borde göra :O Skriver mer imon! Kram.
//Koshimoshi<3

Val

Tänkte bara visa en blåval som jag har virkaat till pappa :)
Kommentera!
//Koshimoshi <3

p.s som det ser ut nu kommer jag nog göra en bloggpaus för det är nästan inga som kommenterar..

Dagens låt

Dagens låt: Mistletoe-Justin Bieber


Tycker vanligtvis inte om Justin Bieber så mycket men denna låten! <3
//Koshimoshi <3

Statistiken den går ner ner..

Läs rubriken.. Det är sant! Och inte så kul menmen.. Sitter ochpluggar SO inte så kul men sånt måste man ju göra :) Ni får bli bättre på att kommentera annars slutar jag blogga såom jag inte får minst 3 kommentarer (haha) så tar jag en bloggpaus bara så ni vet! Detta gäller liv och död. Haha men jag tar i så fall en bloggpaus i ca en vecka typ över höstlovet om ni inte kommenterar! :DHa det bra!
//Koshimoshi <3


På spårvagnen

Sitter på vagnen påväg till skolan. Vet inte när jag kommer hem såå.. Vi hörs!
//Koshimoshi


Dagens låt

Dagens låt: Hold on til the night-Geyson Chance


Vet inte men det är något med denna låten som bara gör mig glad :D Ha en bra fortsatt dag! Uppdaterar inte mera idag.
//Koshimoshi <3

Rosett

Har precis provat en ny frisyr och HÄR är en länk till hur man gör den.
<-- inte jag men resultatet blev rätt bra! :)
//Koshimoshi <3

Ny header

Haar gjort en ny header vad tycks??

Haha tävling igen :P

Haha är med i en ny tävling hos vadfanskajagheta Där man kan vinna valfritt iphoneskal :)
//Koshimoshi <3

Pluggar

Heej! Sitter och Pluggar och funderar på om jag ska gå till dansen idag eller vara hemma.. Behöver ju plugga inför prov m.m. Fråga: Vad tycker ni om skolan och vilka/vilket är erat favoritämne?? Själv tycker jag om skolan. Det är kul att träffa kompisar, god mat IBLAND(!) Sen är det ju bra att man får lära sig om typ allting. Det var det jag hade att säga. Tycker ni jag ska byta header?? Har typ tröttnat på den jag har nu.. Isf KOMMENTERA! Vi hörs!
//Koshimoshi <3


Källa:we<3it

Kaallt

Godmorgon bloggen! Hur är det med er idag? För mig är det toppen. Just nu sitter jag på bussen och mobilbloggar. Det är sjukt kallt ute så idag tog jag faktiskt vinterjackan ;) ha det bra!
//koshimoshi <3


Svar

Linnea om Hemma nu:
Det där såg gott ut! :)
Vad har du för dig en fredagskväll då? :)
Svar: Jag brujar vara med familjen och äta frdagsmys. Vi tittar oftast på idol, någon film eller spelar spel :) Jag skrev ett inlägg om det HÄR
//Koshimoshi <3

Tävling!!

Är med och tävlar på en najsig blogg där man har chans att vinna en valfri onepiece! Den jag vill ha hittar ni HÄR och länk till inlägget hittar ni HÄR. Storleken på den jag vill ha är S. 2st vinnare kommer att dras så man får skynda på för tävlingen avslutas den 31 okt.. Varför jag vill vinna en är för att det skulle vara asskönt att ha en nu på vintern och jag menar vem vill inte ha en Onepiece?? skulle det inte bara vara allmänt najs att ha en och kunna mysa i?!. Haha undrar om syrran skulle bli avis (hehe) :P .
Det är denna jag vill ha! Den är så snygg!
//Koshimoshi <3

Vilken header??

Vilken header tycker ni jag ska ha??
1.
2.


3.

Skriv vilken ni tycker bäst om och vilken ni vill att jag ska ha!

Länkbyte

Länkbyte med en tjej som har en superfin blogg! Absolut värt att titta! Länk kommer HÄR.

Vill bara visa en ascool bild jag hittade
//Koshimoshi <3

Är med en kompis :)

Helloo! Nu är jag med en kompis och hon ska vara här ett tag. Dansen gick bra vi körde dansen om och om igen för att den skulle bli så perfekt som möjligt för vi har "uppvisning" nästa vecka :)
Ha det bra så hörs vi snart!
//Koshimoshi <3

Mobilblogg

Sitter på bussen till dansen uppdaterar senare :)
//koshimoshi <3


Nails

Heej bloggeeen! Kom på att jag inte har visat någon bild på mina naglar som jag fixade för ca 4 dagar sen :D
Blev inte helt nöjd men jag kommer ändå fixa nya snart :)
//Koshimoshi <3

p.s Kom ihåg att förja mig på bloglovin <3

Ramalama

Godmorgon! Har dans idag och här är låten vi dansar till:
Dagens låt: Ramalama (bang bang)-Roisin Murphy
//Koshimoshi <3

mätt

Helloo.Nu är mina macarons helt klara jag började inte med dom så snabbt kan man säga sen åt jag och så va det ju första gången jag bakade macarons. Dom blev inte så bra hehe så jag tänker inte visa på någon bild :P .Statistiken suger, kommentarerna suger, men jag är ändå glad att några kommenterar... ibland. :( Vi hörs senare eller imon!
//Koshimoshi <3

Autumn

//Koshimoshi <3

Bakdag

Tja tja bloggeen :P . Idag ska vi ha en liten bakdag :D Vi ska baka chokladbollar, bullaroch macarons sen ska pappabaka någon kaka till syrrans gymnastikförening dom ska nämligen tävlapå onsdag. Vad ska ni göra nu i helgen?? Jag ska inte göra något speciellt har dans imon men inget annat tror jag. Måste plugga lite för prov m.m.
Slänger in bilder på macarons :D Ha det bra!

Kommentera

Hellooo. Vaknade på ett tag sen och är så glad för att det är lördag! Ska snart äta frukost och det ska bli gott.. Asså jag har verkligen inget att skriva om så snälla kommenera om vad ni vill se mer av eller om det är någonting jag inte gör som ni vill ska vara med på bloggen. Ha det bra!
//Koshimoshi <3

p.s förlåt för den usla uppdateringen igår jag hade dans och sånt så jag hade inte tid.

Dagens låt

Dagens låt: Skinny Love-Birdy

//Koshimoshi <3

<3

Klara om Dagens låt:
Sockersöt blogg!! ^__^ <3
Svar: Åhh va glad jag blir när jag får sånna här kommentarer! Tack så mycket Klara!

Är väldigt trött nu har pluggat Spanska och Son lite nu och ska nog snart gå och lägga mig.. Ha det bra!
//Koshimoshi <3

Dagens låt

Dagens låt: The call-Regina Spektor

//Koshimoshi <3

Linnii

Hej! Tack Linnii för att du har länkat till mig jag länkade till dig nu ju :D lägger ssnart upp dagens låt
//Koshimoshi <3

Hemma nu

Helloo. Är hemma nu. Tog längre tid än vad jag hade trott hos doktorn va där i typ tre timmar.. :P Tog typ blodprover och sånt hehe. Torsdag idag yey! Imon är det frdag och sen är det helg! Så skönt. Gud jag vet inte vad jag ska skriva så kommentera vad ni vill se mer av! Det är synd för statistiken går rakt ner så är lite sur för det. Länka gärna till min blogg om ni vill/har tid skulle vara så snällt! Hörs senare.
//Koshimoshi <3
namnamnamnamnamnamnamnamnam

Rubrik..

Tja! Jag ska snart dra till skolan men jag hinner med ett snabbt inlägg. Ska till doktorn senare idag och jag vet inte hur lång tid det tar men jag skriver när jag kommer hem. Är iaf klar nu så ska typ bara sitta och vänta tills klockan är kvart över.. Vi hörs senare!
//Koshimoshi <3


Hahahahahah

Nu har jag och lillasyrran suttit och stretchat så båda har asont i benen! Vi låg sådär med rumpan mot väggen och sen låter man benen bara åka ut till sidorna. Vi satt så i ca 20min-en kvart.. något sånt. Nu ska jag äta något göra mig iordning och sen sova. Är så sjukt trött! Vi hörs imon!
//Koshimoshi <3


Tävling

Heej! Jag är med i en tävling hos en awesome tjej som heter Lina. Hon är jätte snäll har gått i samma gymnastik som henne :). Tävlingen är att man kan vinna ett Iphoneskal hos iphoneskal.se och jaa.. Varför jag vill vinna är föratt jag vill ha ett silikonskal så jag kan skydda Iphonen bättre :D + att dom en najs! Skulle verkligen behöva ett. Länk till skalet jag vill ha är här. Jaa det var det jag ville säja och jag hoppas hoppas att jag vinner!

:)

Hej bloggen! Har kommit på en sak! Jag börjar få dåligt med läsare eller jag vill i alla fall ha fler. Så jag vill be er om en tjänst. Skulle ni kunna länka till min blogg i eran så länkar jag till er?? Kom bara ihåg att kommentera att ni har länkat så jag vet vilka jag ska länka till. :P Om ni inte har någon så gör det inget :) Skulle vara superkul om ni kommenterade mer oxå.. Har precis pluggat lite och städat i rummet DET BEHÖVDES VERKLIGEN! Men har ni haft det bra idag?? Lägger upp bilder på en nyvirkad amigurumi senare :) Ha det bra!
//Koshimoshi <3


Dagens (musikal) låt

Dagens (musikal) låt: The wizard and I-Wicked <3 med text :D



Älskar denna låten OCH musikalen! Såg den när jag var i London. Kärlek till den <3

Godmorgon Sunshines!

Hellooo. Idag vaknade jag verkligen på rätt sida och det var bra tycker jag! Är klar nu så har ingen aning om vad jag ska göra innan skolan börjar.. Igår fick jag hem nytt mineralsmink från elf + sminkborstar :D. Sen kom KP igår oxå. Happy day. :P Ha det bra så uppdaterar jag sen efter skolan :)
//Koshimoshi <3

Dagens låt

Dagens låt: Make you feel my love-Adele

Kommentera mer!
//Koshimoshi <3

Sorry..

Förlåt för den urusla uppdaterngen.. Ska särpa mig! Min dag: Jag försov mig på morgonen så fick skynda mig till skolan. Sen gick jag i skolan och aa efter det stack jag till en kompis och var där ett tag.. Sen gick jag hem, åt slog in presenten till pappa och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Lägger upp dagens låt senare om jag har tid..
//Koshimoshi <3

Godnatt

Godnatt! Uppdaterar imon!



//Koshimoshi <3

Hihihi

E hos en kompis nu och har dans snart så det blir ingen mer uppdatering idag.. Eller kanske om jag hinner efter dansen! Men vi hörs imon. :D
//Koshimoshi <3

Svar till Rannhvi:

Rannhvi! om Myskväll!:
Jag håller med dig!! Men istället för film så kan man spela ett spel t.ex Mah Jong!!! Det är askul, TESTA DET!
Svar: Haha aa det kan man göra! Det är ju superkul!

Hej bloggeen! Nu har jag gjort mig iordning och ska gå om en halvtimma..
//Koshimoshi <3

Ingen mer uppdatering idag..

Hej bloggen! Ser ni min nya design?? Aja jag får inte vara inne på datan mer så det betyder: ingen mer uppdatering   :( Men vi hörs imon! :)
//Koshimoshi <3

I think I wanna marry you

Ok ni kan bara ignorera rubriken kom inte på något att skriva :P . Kom precis hem ifrån dansen och det va sköj. Efterson jag inte var där i måndags eller fredags fick jag lära mig en helt ny dans på bara 2 timmar x_x haha med det gic bra! Imorgon har vi basketturnering och det hoppas jag ska gå bra haha vi får hålla tummarna :thumbup:
Funderar på att göra en ny design.. Jag gör nog det :D Vi hörs senare!
//Koshimoshi <3


Dagens låt

Dagens låt: River en vacker dröm-Håkan Hellström

Älskar denhär låten och själva idén till musikvideon, att gå runt i Göteborg och filma olika personer. Mina kompisar är faktiskt med i denna musikvideon :D
//Koshimoshi <3

Bilder!

Källa: we<3it
//Koshimoshi <3

Myskväll!

Heej! Sitter och lyssnar på glee <3. Mamma och syrran är och köper snacks sen ska vi titta på film och mysa med familjen! Älskar sånna kvällar.
Fråga: Hur gillar ni att ha det på myskvällar?

För mig ska såklart hela familjen vara med sen ska man ha en bra film att kolla på, chips läsk och godis ska vara med, släckt i rummet förutom kanske några ljus och bra stämmning!
Uppdaterar nog inte mer idag men imon blir det inlägg så det dundrar om det haha nej kanske inte dundret och så men inlägg blir det! Haha ^^ Hörs imon!
//Koshimoshi <3



E hos en kompis!

Just nu är jag hos en kompis och vi flummar runt en del haha. Håller på att lyssna på "fest hos mange". Kom ihåg att titta in på en annan blogg jag har virkeboa. Där är det en tävling varje fredag där man kan vinna olika virkede saker :D. Vi hörs senare!
//Koshimoshi <3



Haha en annan version av "fest hon mange"

Dagens låt

Förlåt föratt jag inte uppdaterade mer igår jag var för trött..

Dagens låt: Raise your glass-Pink (med text) :D
//Koshimoshi <3

Badkalas

Idag har det varit rätt låg uppdatering och det beror helt på att jag har varit på "badkalas" och helt sjukt kul var det. Har har ni haft det idag? Jag älskar fredagar! Lägger upp dagens låt senare.
//Koshimoshi <3


Vill ha en macbook!!! <3

Drar till skolan

Om ett tag drar jag till skolan! Hade lite tid över så jag passar på att skriva ett inlägg. Är fortfarande rätt förskyld men jag ville ändå gå till skolan så.. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi! :)
//Koshimoshi <3

Goodnight

Ska inte gå och lägga mig än men snart. Känner mig rätt trött sen vill jag vila ut mig för jag är ju sjuk och så.. Kanske går till skolan imon beror på hur jag känner mig kanske är för snuvig och "nysig" haha. Men jag skanar allla kompisar så mycket har inte träffat dom på typ en vecka.. Om jag nu går till skolan får ni räkna med att det blir lite färre inlägg men somsagt vi får se..
//Koshimoshi <3

17 again

Hello bloggeen! Jag och syrran (hon är oxå sjuk) har precis gjort i årdning mat och hyrt 17 again MYYs så nu ska vi titta på den :)
//Koshimoshi <3

Dagens låt

Dagens låt: Get it right-Glee (Rachel)



Sjuk igen..

Hej bloggen! Idag är jag sjuk igen! Så dålig kan inte denna förkylning bara försvinna! Aja vill tacka för alla fina och söta kommentarer jag har fått på sistone! Blir mycket roligare att blogga!

Bara en bild från we<3it

Pysslat

Helloo! Idag har jag ju varit hemma så jag pysslade lite.. Jag gjorde en "smink-hållare" (? :P) .
//Koshimoshi <3

Svar på frågestunden!

Hej nu kommer svaren från frågestunden. Det var synd att inga fler kommenterade och frågade frågor så det blev inte mycket av en frågestund haha..
Hur många år är du??

Svar: Jag är 13 år :)
Varför slutade du i gymnastik?? Hur gick det för dej när du gick på gymnastik?? Hur många medaljer fick du/ni?

Svar:Jag slutade i gymnastik för att jag började i dans och det krockade.. Det gick väll ganska bra jag gick i typ 1 och ett halvt år så inte så länge men aa.. Vi fick 2 medaljer :)

Länkbyte

Med en superfin tjej! (klicka på bilden för att komma till hennes blogg). :D
//Koshimoshi <3

Nagellack

Tjoo bre bloggen!
Idag nu när jag är sjuk har jag tänkt att jag ska lägga upp bilder på alla mina, mon syrras och mammas nagellack vi har rätt många.
Alla från Depend
Alla från HM
Alla från IsaDora
Övrigt
Nagellack jag köpte i London på Hamleys. Dom var lite mer tillverkade för att göra små blommor eller mönster på naglarna och ni kan se mer vad jag menar på bilder nedanför. (Dom var lite 2 i 1)
Liiiten Pensel
Typ en penna
Och alla nagellack


//Koshimoshi <3

Sämre

Helloo bloggen! Som jag skrev så gick det asbra med konserten man hörde typ inte alls att jag va förkyld. Men jag tog ut mig så mycket på konserten så nu har jag blivit sämre igen.. Hemma från skolan idag igen alltså. Hoppas ni får en bra dag!
//koshimoshi <3

godnatt

ska gå och lägga mig snart.. Konserten blev as bra!

Natur

Här kommer några helt fantastiskt snygga bilder från we<3it

//Koshimoshi <3

p.s kom ihåg frågestunden!

Snabbt inlägg

Hej! Gör ett snabbt inlägg nu när jag har tid :) Vi ska snart äta och så sen efter det ska vi nog gå men jag vet inte riktigt..
//koshimoshi <3

Nervös

Hej bloggen! Gud om ca 4 ½ timma börjar konserten och jag sjungr som.... jag vet inte vad :O Får hålla tummarna!
Önska mig lycka till! Slänger kanske in ett till litet inlägg senare!
//Koshimoshi <3
så sjukt söt! O_o

Dagens låt

Dagens låt: Jag kommer-Veronica Maggio

0

Asså herregud min statistik ligger ärligt talat på typ noll just nu och det suger! Iaf Idag har vi konsert med klassen och jag är sjuk så vi får se hur det går.. Sen kommer min uppdatering vara ganska låg pga alla prov och sånt jag måste plugga till så jaa.. Det var det jag ville säga.
Kommentera mer!
//Koshimoshi <3

kom ihåg frågestunden.

nej nej NEJ!

Hej bloggen.. Det går inte så bra för mig har nu fått lock och ont i ena örat och aa.. Öroninflammation kanske.. Har febet och asont i huvudet oxå.. INTE KUL! Måste bli frisk nu nu nu annars kan inte jag vara med på konserten imon!
Dagens fråga: Kan ni något bra tips på hur man blir frisk snabbt?
//koshimoshi <3

p.s ni glömmer väl inte frågestunden??

Dagens låt

Dagens låt: Monday morning-Melanie Fiona


Sjuk idag..

Hejhej bloggen! Idag är jag förkyld så jag stannar hemma. Min lillasyster är oxå sjuk så jag tar hand om henne oxå. Hur är det med er? Idag får det vara en slappardag för mig jag ska bara ta det lugnt hela dan förutom att jag måste plugga (jag har spanskaprov imon och SO prov på torsdag).
Kommentera mer!
p.s vill påminna om min FRÅGESTUND! Den hittarni i inlägget nedanför eller klicka HÄR.
//Koshimoshi <3

Frågestund!

OBS! Jag kommer inte svara på för personliga frågor!
Jag avslutar frågestunden nån gång i veckan! :)
//Koshimoshi <3

Dagens låt

Dagens låt: Vampire Weekend-M79

//Koshimoshi <3

Tygkasse :)

Hej bloggen! För en vecka sedan gjorde jag en tygkasse och den blev ganska snygg faktist :)
Vrid på huvudet!
Sorry för den dåliga kvalitén på bilderna dom är tagna med min mobil..
//Koshimoshi <3

Slappardag

Linn Linnii om IDOL:
Jag hejar på Linni & Moa!! mina favoriter<3
Vilka hejar du på?? :D
Jättefin blogg!!<3 //Linnii

Svar:  Tack! Ååh jag blir så glad när andra kommenterar. Jag hejar på Moa, Molly, Olle och Amanda F.

Idag är det en vanlig slappardag.. Skulle egentligen åkt till en kompis men jag är lite förskyld och så var jag tvungen att passa lillasyrran såå aa. Men då hyrde jag tusen gånger starkare på datan och jag rekommenderar den starkt! Hoppas att ni har en toppendag så hörs vi!
//Koshimoshi <3

IDOL

Hellojsan nu börjar idol!!
Fråga: Vem/vilka hejar ni på??

//Koshimoshi <3




Dans snart

saramaja om Ny blogg!!:
fin blogg!
vem utav dom är du av dom i virkeboabloggen? :)
Brukar kolla på den bloggen ^^
Svar:Tack :)
Jo det är så att jag inte vill skriva mitt namn direkt på bloggen men jag kan ge dig en ledtråd..
Jag är/har varit bästa kompis med hon som bor bredvid din gård :D

Nu snart ska jag till dansen och jag är riktigt taggad! Älskar fredagar dels är det dans, vi slutar och börjar tidigt i skolan och så är det idol! Men nu måste jag dra så vi hörs sen!
//koshimoshi <3

Dagens låt

Coldplay-every teardrop is a waterfall

Drar till skolan nu. Har dans efter men uppdaterar senare. :D
//Kosimoshi <3

Dagens låt

Dagens låt: Free falling-John Mayer

Ska plugga lite so nu och sen sova så hörs imon!
//Koshimoshi <3

Tjaaa

Helloo! Idag hade vi engelska prov och det gick förhoppningsvis bra.. Va lite ord som hon inte hade läst oss men aa.. Nästa vecka har vi i alla fall 2st prov så mycke pluggande för min del :P Här kommer en lista på dom bloggarna jag läser :)
  1. Foki
  2. Sognii
  3. wordsfrommee
  4. virkeboa
//Koshimoshi <3

Hahahaha


Bara för att jag skriver kommentera mer en dag betyder inte det att ni ska sluta kommentera efter! + Dagens låt

Hej bloggen! Imon har vi engelskaprov så det blir mycket pluggande för mig idag.. Förutom på kvällen för då ska nämligen sexorna i våran skola ha en konsert och det ska bli så kul att titta på! Dom ska tydligen spela bl.a boulevard of broken dreams :) Älskar den låten O.o ! kommentera <3

Dagens låt Boulevard of broken dreams-Green day


//Koshimoshi

Kanelbullens dag!

Hejhej!! Idag är det Kanelbullens dag för er som har missat det men jaag har inte kunnat äta någon för jag är glutenintolerant.. Idag har jag varit i skolan och efter det va jag med några najsiga snälla kompisar och fikade (fast jag kunde bara dricka en festis haha). Sen typ busringde vi till massa personer hahaha gu va kul det var! 
//Koshimoshi <3

Dagens låt

Adele-someone like you
Hej bloggen! Just nu sitter jag och pluggar spanska :/ Har dans senare idag så låg uppdatering.. Mådde lite dåligt i början av dagen idag så jag fick börja senare så jag var duktig och gick till skolan FÖR JAG ÄLSKAR MIN KLASSS!!!

//Koshimoshi <3

Så ska det se ut!

Heej! Vill bara säga TACK för alla fina kommentarer! Dom gör min dag.. Ok det lät töntigt men aja.. Dagen har varigt super bra på dansen körde vi bara musikal :D . Det har helt enkelt varit en allmänt skön dag! Vi hörs förhoppningsvis imon har rätt tight mellan skolan och dansen så vi får se meen aa..
//Koshimoshi

Kommentera mer!

Heej! Idag ska vi ha familjekalas för syrran har fyllt år! Hon har fått ett eltrumset!
Aja jag har dans innan i alla fall och jag har köpt en supermysig tröja till dansen! Skitskön är den. Ska städa lite till sen kommer några kompisar hit o så.. NI FÅR KOMMENTERA MER!!
//Koshimoshi <3


Tjeenare

Hello! Idag har det vart en rätt awensomee dag. Har städat rummet + vardagsrummet och lite andra ställen. Ska har släktklalas imon och lite sånt så det blir nog lite lägre uppdatering men ska försöka hålla den uppe! :thumbup:
Ni måste kommentera mer!
//Koshimoshi

<3 Fotografering

Källa: we<3it

Nya naglar :)

När vi var på ullared passade vi på att köpa billiga lösnaglar, stickers och nagellack :)
//Koshimoshi <3

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3042983/koshimoshi?claim=2qq3f4wfefa">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Dagens låt

Bruno Mars-the lazy song


Ny blogg!!

Heej! Det är Korochan! Jag har gjort en ny blogg för på alla andra jag har haft så har inte jag kunnat ladda upp bilder.. Men nu har jag en ny blogg där jag heter Koshimoshi. I denna bloggen kommer jag skriva om mitt liv, musik,dans, design och mode! Sen kanske det trillar in lite annat oxå som tex virkningar och gymnastik. Jag har en till blogg med några kompisar som heter Virkeboa.blogg.se klicka på länken för att komma till bloggen :) . Igår var jag på Ullared med min mamma och min syster och det va askul! Jag köpte massa saker bla
  • En pippitröja
  • ögonfransböjare
  • 3 olika linnen
  • en massa godis
Sen köpte vi ju en massa mer men detta var några av sakerna.
Vad tycker ni om designen?? Har utgått från temat fashion sen har jag ändrat header och bakgrund. Jag fixar min header på pixlr.com och tycker det är ett bra gratisprogram. Jag kommer även fixa en kategori under namnet "design" där jag kommer skriva lite tips och sådant. Hoppas ni kommer att gilla min blogg och har lust att följa den!
//Koshimoshi <3

Välkommen till min nya blogg!


koshimoshi
RSS 2.0